Nemzetközi szereplőválogatást rendeztek Budapesten

Párizs és Barcelona után a magyar főváros adott otthont a Grand Audition-nek, ahova a világ minden tájáról érkeztek táncosok, de itt voltak a legnevesebb társulatok vezetői is.

grand-audition.jpeg

Csaknem százötven fiatal balettművész vett részt a második alkalommal megrendezett eseményen, amelynek a Magyar Táncművészeti Egyetem adott otthont. A tavalyi első „válogató” sok szerződési ajánlatot hozott a fiatal baletthallgatók számára, így nem meglepő, hogy idén az előválogatást követően 146 táncos vett részt a mustrán.
A Magyar Táncművészeti Egyetem egyértelmű célja, hogy ott legyen a nemzetközi balettvilág térképén, ebben pedig komoly mérföldkő a Grand Audition megrendezése.

Nagy Tamás Harangozó Gyula-díjas balettművésszel, az egyetem docensével és a Művészeti Tanács elnökével Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. február 28-án:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr2418345643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása