A legfényesebb csillagok ragyogják be az Andrássy utat

A Magyar Képzőművészeti Egyetem a Let Your Star Shine c. nemzetközi kiállítással ünnepli Magyarország Uniós csatlakozásának 20. évfordulóját. 

anastasiya_norenko_with_ones_feet_on_the_ground.jpgAnastasiya Norenko: With ones feet on the ground

Magyarország húsz évvel ezelőtt, 2004. május 1-jén csatlakozott az Európai Unióhoz, a jeles évfordulót az MKE egy kéthetes nemzetközi eseménysorozattal ünnepli. A programsorozat egyik kiemelt eseménye a Let Your Star Shine című nemzetközi kiállítás, melynek keretében az elmúlt évtizedekben Erasmus mobilitásban részt vett hallgatók és nemzetközileg is elismert képzőművészek műveiből látható válogatás az egyetem Barcsay Termében, 2024. április 16. – május 3. között. 

 Dr. Erős István képzőművésszel, az egyetem rektorával Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. április 10-én:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr8018376985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása