Miről mesélnek az új nemzedék fényképei?

Az MMA ösztöndíjasainak munkáit láthatjuk a Pesti Vigadóban Generációk címmel. Haris László fotóművész avatott be a tárlat titkaiba. 

Lengl_Orsolya_munkajaLengl Orsolya: Az emlékezet transzparenciája (120x320 cm)

A 2018-2023-as évfolyamok MMA ösztöndíjas fotóművészei mutatkoznak be a Pesti Vigadóban a GENERÁCIÓK című kiállításon. Az érzelemmel telített portréfotóktól a festői tájképeken át a különleges kísérleti fotográfiákig gazdag látványvilággal találkozhat a látogató. A különböző szerzői megoldások széles skálája mellett, a dokumentáló fotográfia szép példái is felfedezhetők a tárlaton. A hat évfolyam munkáiból olyan válogatás került a falakra, amely hűen tükrözi a fiatalabb fotóművész-generációk szemléletét, vizuális érzékenységét.

Haris László fotóművésszel, az ösztöndíjasok mentorával, Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. november 15-én:

A kiállító művészek:

Bartis Milán Rafael, Belicza László Gábor, Bezzeg Gyula, Czigány Ákos, Gábor Enikő, Haid Attila, Hernád Géza, Illés Katalin Zsuzsanna, Ilyés Zalán, Krász Kíra Dorottya, Lengl Orsolya, Pilló Ákos, Somogyi Márk, Stiller Ákos, Szöllősi Mátyás, Török Máté, Zellei Boglárka Éva

A kiállítás 2023. november 18-tól 2024. február 25-ig, szerdától vasárnapig 10-17 óra között látogatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr2718257929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása