Fényképekbe rejtett üzenetek

Kortárs hazai fotóművészeti munkákat vonultat fel a Pesti Vigadó Generációk c. fotókiállítása.

02.jpgLengl Orsolya: Az emlékezet transzparenciája – részlet

MMA ösztöndíjas fotóművészek munkái láthatók a Pesti Vigadó kortárs fotótárlatán. A 2018-2023-as évfolyamok művészeinek portfoliói nagyon vegyes és sokszínű képet mutatnak, ám bizonyos elemek visszaköszönnek az egymástól teljesen független hátterű és koncepciójú alkotók műveiben. Az érzelemmel telített portréfotóktól a festői tájképeken át a különleges kísérleti fotográfiákig, gazdag látványvilággal találkozhat a látogató. A különböző szerzői megoldások széles skálája mellett a dokumentáló fotográfia szép példái is felfedezhetők a tárlaton. A hat évfolyam munkáiból olyan válogatás került a falakra, amely hűen tükrözi a fiatalabb fotóművész-generációk szemléletét, vizuális érzékenységét.

A kiállítás kurátorával, a szintén ösztöndíjas Nagy Zopánnal Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr8018276657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása