Nyerj jegyet a Jimi Hendrixről szóló előadásra!

Április 24-én az Eötvös10-ben Jimi Hendrix – a gitár határain túl címmel folytatódik Gimesy Péter rocktörténeti sorozata, amelyre páros belépőt nyerhetsz, ha velünk játszol!

Gimesy Péter művészettörténész öt részes rocktörténeti előadás-sorozata minden alkalommal egy különleges és a zene történetében fordulópontnak számító életművet ismertet. Ezek az előadók és ezek a lemezek ma már megkerülhetetlenek. Az előadások az 1967-es évet veszik kiindulópontnak, amikor rengeteg később meghatározóvá váló zenei stílus kezdődött. A sorozat a mára klasszikussá vált életművekkel foglalkozik, vagyis a Beatles, a Doors, Janis Joplin, Jimi Hendrix és a Pink Floyd albumai kerülnek fókuszba. 

jimi-hendrix-2265370_1280.jpg

Illusztráció: Stuart Hampton/Pixabay

Április 24-én a rocktörténet egyik legjelentősebb debütáló albuma kerül sorra, '67-ből, amelyen Jimi Hendrix több műfaj alapjait rakta le. Az előadás során dalról-dalra haladva ismerhetjük meg az Are You Experienced című lemezt, valamint Hendrix rövid és rendkívül nagy hatású karrierjét.

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2024. április 24-én, szerdán 18:30-kor kezdődő Jimi Hendrix – a gitár határain túl c. előadásra, az Eötvös 10-be! 

Melyik angol előadóművész énekelte szólólemezén Hendrix Little Wing c. dalát ? 

a. Beyoncé
b. Prince
c. Sting

A megfejtést 2024. április 20-án 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

Tehát, ha nyerni akarsz:

1. Nyomj like-ot a Tenger Média Facebook oldalára!
2. A helyes megfejtés betűjelét írd meg a megfejtes@tenger.media email címre, és
3 ...írd bele a levélbe a telefonszámodat is!

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr6918377887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása