Nyerj jegyet a Disco Boys c. előadásra!

December 8-án látható a Nemzeti Táncszínházban Fehér Ferenc új darabja, amelyre most páros belépőt nyerhetsz, ha velünk játszol!

lg-disco_boys_photo_s_jage_ajanlo.jpeg

Ez most itt egy igaz történet.  
Két fickó a jövőből, a PZ bolygóról érkezett vissza, csak azért, hogy egy kicsit újra felidézzék a régi időket: a discót, a bulit, a flörtölést, a sikereket.  
Szeretnének ismét berobbanni.  Két nevetséges pojáca, akik egy kölcsönkért füstgép keltette köd homályában  fetrengenek egy szűk szoba padlóján, amiről azt hiszik, hogy a világot jelentő deszkák.  
Nem veszik észre, hogy már más idők járnak. Teszik magukat, énekelnek, pörögnek erőlködnek mindent bedobnak a kimerülésig.  
Nevetségesek és esendőek, de mindig felállnak, és ezért szeretjük őket.  
A lovakat igen, de a táncosokat nem lövik le … ugye?

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2023. december 8-án, pénteken 19:30-kor kezdődő Disco Boys c. előadásra, a Nemzeti Táncszínház kistermébe!

Melyik híres diszkó-filmmel vált világhírűvé John Travolta?

a) Pulp Fiction

b) Szombat esti láz

c) Kardhal

A megfejtést 2023. december 6-án 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

Ha nem bízol a szerencsédben, jegyet itt vásárolhatsz.

Disco Boyz
2023.12.08
19:30 Nemzeti Táncszínház

Táncosok: Pál Zoltán, Fehér Ferenc
Zene: Ferenc Fehér, Satori - Plato's Dream
Szakmai konzultáns: Lőrinc Katalin
Fény: Kovácsovics Dávid
Koreográfia: Fehér Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr8818268339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása