Irodalommal ünnepelnek az akadémikusok

Október 11-én, a Pesti Vigadó Őszi Irodalmi Gáláján az MMA Irodalmi Tagozatának kerek évfordulós tagjait köszöntik a saját műveikből álló vers- és prózaösszeállítással.

irodalmigala_2019_35.jpeg

A műsor szerkesztőjével, Mezey Katalinnal Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. október 4-én:

Az ünnepeltek: Iancu Laura, Király László, Nagy Koppány Zsolt és Szilágyi István az MMA rendes tagjai, Marsall László, az MMA néhai tagja, valamint Baka István és Kormos István. Az előadók Rátóti Zoltán, az MMA rendes tagja, Hirtling István az MMA levelező tagja, Bálint Márta, Barta Ágnes és Seres Zoltán színművész. Zenei közreműködő a Muzsikás együttes, Sipos Mihály, az MMA rendes tagja.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr9318225523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása