Nagy bulira készül az NKS Józsefvárosban

Ott lesznek a szeptember 24-i Rapfesztiválon, de új vinyl megjelenésekre is számíthatunk az év végéig. Turan Khannal beszélgettünk.

big-nks-koncert-1_1.jpeg

Szeptember 22-én és 23-án Rapfesztivált rendeznek Józsefvárosban: pénteken tehetségkutató, szombaton pedig undereground line-up várja az értő közönséget. A 15 éves Kesztyűgyárban mutatkoznak be a jövő lehetséges csillagai és a díjazott MC-k lehetőséget kapnak arra, hogy a másnapi fesztiválon is számot adjanak tudásunkról. Komoly mezőnyben kell majd helytállniuk: szombaton 17 órától a Mátyás téren a Dialektus All Stars: Hassza, Beatbull és Márió, Gently Da Spittah’, USNK, Hibrid, Beat&Dru (Teswér) követi egymást, 21:00 órától pedig a hazai underground rap ikonikus duója, az NKS tolja a majd a beateket az ingyenes rendezvényen. Turan Khannal (NKS) nem csak a tehetségkutatók fontosságáról, de az év végéig várható vinyl megjelenésekről is beszélgetett Kalmár András:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr5418218933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása