Józsefváros? Rapfőváros!

Szeptember 22-én és 23-án Rapfesztivált rendeznek Budapest szívében: pénteken tehetségkutató, szombaton pedig undereground line-up várja az értő közönséget.

expensive-2378774_1280.jpgFotó:Armando Orozco /Pixabay

A 15 éves Kesztyűgyárban mutatkoznak be a jövő lehetséges csillagai, a józsefvárosi kötődésű tehetségek egy előzsűrizést követően léphetnek fel. Sokan közülük most először kerülnek reflektorfénybe, eddig csak kevesen szerepeltek valódi és nem on-line közönség előtt. A díjazott MC-k lehetőséget kapnak arra, hogy a másnapi fesztiválon is számot adjanak tudásunkról, a nagyágyuk fellépését megelőzően. Komoly mezőnyben kell majd helytállniuk, szombaton 17 órától a Mátyás téren a Dialektus All Stars: Hassza, Beatbull és Márió, Gently Da Spittah’,
USNK, Hibrid, Beat&Dru (Teswér) követi egymást, 21:00 órától pedig a hazai underground rap ikonikus duója, az NKS tolja a majd a beateket. A rendezvény ingyenes!

A sokszínű fesztivál hátteréről és a kulisszatitkokról Sin Boglárka mesélt Kalmár Andrásnak a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk c. műsorban 2023. szeptember 20-án:

Az eseményről bővebb információk a FB eventnél találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr3518218287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása