Hangot fogó kövirózsák és önmagukba gombolódó szőnyegek

A Vivoid Design elnevezésű magyar kollekció darabjai különleges akusztikai tulajdonságokkal is rendelkeznek.

befunky-collage.jpg

Kalácska Zsanett: HEXA3D - KALEIDOSCOPE – Esentia Artis, Pesti Vigadó

Kalácska Zsanett a képzőművészek azon új generációjához tartozik, akiknek fontos a környezettudatosság, az organikus szemléletmód. Olyan (fali)szőnyegeket, akusztikus falburkolatokat és lakberendezési tárgyakat tervez, amelyekhez az inspirációt a természeti formák biztosítják. Ezek ritmusai, mintázatai, alakzatai és az őket létrehozó és meghatározó szabályosságok majd' minden munkájában megtalálhatóak.

Legutóbb az Essentia Artis kiállítás és rendezvénysorozat keretében került bemutatásra egy impozáns faliszőnyegea Pesti Vigadóban, ennek apropóján beszélgetett vele Kalmár András a Trend FM 94.-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. április 24-én:

Zsanett munkái az insta oldalán érhetőek el, élőben legközelebb a Szombathelyi Nemzetközi Triennálén láthatjuk alkotásait.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr2718386595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása