Mítoszok csatáznak a csillagos égen

Újra megkezdődik a küzdelem, ezúttal azok az istenek versengenek egymással, akiknek a történetét a csillagképek őrzik.

seal_of_inanna_2350-2150_bce.jpgInanna, az ég úrnője – pecsét, akkád kultúra, i.e. 2350-2150 körül  – forrás: Wikipédia

A MythOff egy nemzetközi mesemondó rendezvénysorozat, mely a világ mitológiáit hozza el élőszóban, szórakoztató keretek között felnőtt közönségeknek. Nyolc mesélő, nyolc történet, nyolc epikus kaland – következő epizód április 25-én, csütörtökön a Premier Kultcaféban!

Stenszky Cecília mesemondóval Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. április 10-én:

A MythOff ötletgazdája Clare Muireann Murphy ír mesemondó, aki 2009-ben rendezte meg az első Mítoszok Csatáját Stockholmban. Azóta a rendezvénysorozat számos országot bejárt; Magyarországra 2015-ben érkezett meg. A MythOff célja, hogy felélessze a mítoszok iránti érdeklődést, új közönségekhez juttassa el a felnőtteknek szóló élőszavas mesemondás műfaját, és kapcsolatokat építsen a világ különböző pontjain élő mesemondók között.

FB event itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr7918381781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása