Roma fesztiválra készül Terézváros

Kalyi Jag koncerttel, cigány ételekkel és roma képzőművészek munkáival ünneplik a Nemzetközi Roma Napot az Eötvös 10-ben április 7-én.

1794963376989595623.jpeg

A Kalyi Jagot alapító Varga Gusztávval Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. március 27-én:

A fesztiválra látogatók megismerhetik és megkóstolhatják az „AR©MA” konyha ételeit, amelyek a Kalyi Jagot alapító Varga Gusztáv instrukciójával készült finomságok. De megismerhetik a roma képzőművészek munkáit is: a kiállításokon Szolnoki Csanya Zsolt, miskolci költő és képzőművész, Váradi Gábor ózdi festőművész, valamint az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola gyermekeinek munkáját láthatjuk. A kiállításmegnyitó és a roma ételek kóstolását követően együtt mulathatunk a roma folklórzene apostolával, a világhírű Kalyi Jag Együttessel. A rendezvény 16:00-kor kezdődik.

További információk itt érhetők el.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr6818367575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása