„Nehéz ennyi mindent egy identitásban megélni”

Mit csinál egy bábszínházi zenei vezető, aki egyébként ismert előadóművész? Hogyan ír zenét, ha közben rendez is? És milyen lesz a Szomjas troll? Cseri Hannával beszélgettünk.

d039f88b1e6fd64312ee482d191be8b4.jpegAz utolsó bárány – Fotó: Piti Marcell

Cseri Hanna zenei és szövegvilágának mára már komoly rajongótábora van, ugyanakkor „eredeti szakmájában” is nagyon sikeres, az évad elején a legígéretesebb pályakezdőnek járó oklevél mellett elnyerte a legjobb gyerek- és ifjúsági színházi előadást jelölő kitüntetést a Gólem Színházban rendezett Kócos macskaember-kölyök című darabjáért, emellett a legjobb színházi zenéért szóló díj is az övé lett, Az utolsó bárány című előadásért, melyet a Budapest Bábszínházban rendezett. De hogy mivel telnek egy bábszínházi zenei vezető mindennapjai, milyen kihívások elé néz a fesztiválszezonban egy előadóművész, és milyen lesz a Szomjas troll, arról Kalmár Andrásnak mesélt a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. december 20-án:

Az interjú végén Hanna a Kikötő című számot ajánlja meghallgatásra:

Borítókép: Kovács Kinga/Recorder

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr5118284513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása