A diszkós fiúk titkai

December 8-án mutatja be a Nemzeti Táncszínház a Disco Boyz c. előadást. A koreográfus-rendezővel, Fehér Ferenccel beszélgettünk.

disco_boys_photo_s_jager.png

Fehér Ferenc és Pál Zoltán – Fotó: Jager Simon

„Két fickó a jövőből, a PZ bolygóról érkezett vissza, csak azért, hogy egy kicsit újra felidézzék a régi időket: a discót, a bulit, a flörtölést, a sikereket.  
Szeretnének ismét berobbanni.  Két nevetséges pojáca, akik egy kölcsönkért füstgép keltette köd homályában  fetrengenek egy szűk szoba padlóján, amiről azt hiszik, hogy a világot jelentő deszkák.  
Nem veszik észre, hogy már más idők járnak. Teszik magukat, énekelnek, pörögnek erőlködnek mindent bedobnak a kimerülésig. ” 

Az előadásra most jegyet is nyerhetsz!


Fehér Ferenccel, az előadás koreográfus-rendezőjével Kalmár András Beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk c. műsorban 2023. december 6-án:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr6918273803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása