Nyerj jegyet a Pesti Vigadóba!

Játssz velünk! Páros belépőt nyerhetsz a Dóczy Péter, Szirtes Balázs, valamint Lázár Balázs főszereplésével látható Kenyérpusztítók c., szeptember 24-i előadásra.

A Pesti Vigadó épületében található Sinkovits Imre Kamaraszínházban bemutatásra kerülő mű tisztelgés a József Attila-díjas szerző, Oláh János előtt. A darab helyszíne egy különös menhely, vagy munkásszálló, ahol a társadalmi védőhálóból kizuhant, különböző sorsú férfiak sodródtak össze.

A Kenyérpusztítókat az Egyetemi Színpad mutatta be, Ruszt József rendezésében, 1971-ben. Akkoriban nagyon merész vállalkozás volt a mindent figyelő, elnyomó hatalom miatti tehetetlenséget, félszegséget, reménytelen botladozást a színpadra vinni, kőszínházak nem jelentkeztek a feladatra, megmaradt ez a fiataloknak. A korra jellemző figurák, formák, szófordulatok, ízek és kortárs áthallások jellemzik az előadást.

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2023. szeptember 24-én vasárnap 17:30-kor kezdődő Kenyérpusztítók című előadásra, a Pesti Vigadóba!

Melyik magyar művész édesapja a szerző, Oláh János? 

a) Oláh Ibolya

b) Oláh Gergő

c) Lackfi János

A megfejtést 2023. szeptember 21-én 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

kenyer.jpg

Oláh János: Kenyérpusztítók
Kortárs színház - Felolvasóest
SZÓ • SZÍN • JÁTÉK sorozat

Alkotótársak:

DÓCZY Péter - színművész

LÁZÁR Balázs - színművész

SZIRTES Balázs - színművész

Narrátor: TALLIÁN Mariann

Játékmester: DÓCZY Péter 

Rendező: LÁZÁR Balázs színművész - KISS József, Jászai Mari-díjas színművész, rendező

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr7318209591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása