Geszti Péter: egzotikus éjszakák után cross-platform napok

A nagysikerű színházi bemutató után egy különleges multimédiás televíziós kísérletbe fogott az előadóművész.

ezeregy_e_jszaka_premier_szegediszabadte_rija_te_kok-tariro_bert.jpgEzeregy éjszaka – Fotó: Szegedi Szabadtéri Játékok/Tari Róbert

Augusztus elején mutatták be a Szegedi Szabadtéri Játékokon Geszti első szerzőként jegyzett darabját, az Ezeregy éjszaka c. worldmusicalt, a nyár utolsó napjaiban pedig a VIASAT3 csatornán indul az Adom a napom c. cross-platform talkshow-sorozat. 

Geszti Péterrel Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. augusztus 3-án:

Az Adom a napom c. műsor augusztus 28-án indul, a www.adomanapom.hu oldalon lehet majd követni napközben a műsor hőseinek életét, esténként 20 órakor pedig a VIASAT3-on láthatóak a beszélgetések, élőben.

Ahogy a fenti interjúban Geszti Péter is utalt rá, hogy az Ezeregy éjszaka jövőre is látható lesz a Szabadtérin, sőt, a jegyértékesítés már el is indult. Azok a lelkes érdeklődők, akik szeptember 25-ig regisztrálnak ezen a hivatkozáson, később egy megadott email-címükre eljuttatott linken bejelentkezve elsőként, az általános jegyértékesítés kezdete előtt válthatják meg belépőiket az online vásárlási felületen. A regisztrációval rendelkező vásárlók emailben kapnak majd bővebb tájékoztatást a lehetőség és az előzetes jegyvásárlás részleteiről.

Az Adom a napom promóciós kisfilmje: 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr7818199395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása