Vigyük színházba a csecsemőket is!

A Senses fesztiválon olyan előadásokkal várják a legkisebbeket, ahol az érzékelésen van a hangsúly, a mozgás, a zene, a hangok, a színek és a fények kapják a főszerepet.

dsc_9979.jpegFotó: Dalija Acin Thelander

Június 9-11. között a legfiatalabb nézőké a főszerep a Kolibri Színház szervezésében megvalósuló Senses Nemzetközi Színházi Fesztiválon, amely immár a harmadik rendezvénysorozat, amit a teátrum a 10. Színházi Olimpia keretében rendez. A fesztivál fókuszában ezúttal a 0-6 éves korosztálynak szóló, érzékszervi észlelésen alapuló előadások állnak. Az Indiából, Svédországból, Dániából, Hollandiából, Belgiumból és Spanyolországból érkező, többnyire nonverbális produkciók a mozgás, a zene, a hangok, a színek és a fények érzékelésével hatnak a közönségre. A műfaj legjobbjait felvonultató, egyedülálló seregszemlének a Kolibri Színház és az Eötvös10 Művelődési Ház ad otthont.

A fesztivál egyik vendége a Dániából érkező Theater Madam Bach:

Még több infó és jegyvásárlás itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr8018139564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása