Gyerekszereplőket keres a Disney

A Lilo és Stich élőszereplős változatához keresnek 6-8 év körüli kislányt.

movie-lilo-and-stitch-wallpaper-preview.jpeg

2018-ban jelentette be a filmtröszt, hogy élőszereplős verziót készít a 2002-es Lilo és Stitch-ből, az Aladdin (Will Smith-szel a címszerepben) vagy A Szépség és a Szörnyeteg (Emma Watson főszereplésével) mintájára. Tavaly nyáron felgyorsultak az események, mivel bejelentették, hogy Dean Fleischer-Campet rendezi a filmet, aki eddig egyetlen egészestés mozival büszkélkedhetett, a Marcel the Shell with Shoes On című produkcióval, ugyanakkor a film nagy siker volt a tengerentúlon.

A napokban újra hallatott magáról a produkció, kiderült, hogy Lilo, a gyerekszereplő még nincs meg, a Disney pedig nemzetközi szinten keresni kezdte a kislányt. Mivel Lilonak illene valamelyest hasonlítania a rajzfilmben megismert gyerekre, aki maori stílusjegyeket hordoz, így elsősorban Polinézia és Új-Zéland gyerekszínészei számíthatnak a castingon való megmérettetésre, de ki tudja, az is lehet, hogy egy magyar kislány személyesítheti meg a hawaii karaktert...?

A válogatásra jelentkezni itt lehet : Baddog.casting@disneympp.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr3218024514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása